Agenda

Geen weer te geven evenementen

Glow in the Dark

Dit jaar hadden we de eerste editie van Glow in the Dark-spelen. Het toernooi is hetzelfde als bij Grabbelton-toernooi, dus het lot bepaalt met wie en tegen wie je speelt. Alleen het spel-element is anders. Er werd namelijk in het donker gespeeld.

De hoeken van de banen werden opgelicht door lichtgevende staafjes. Ook de shuttle had lichtgevende staafjes waardoor deze ook zichtbaar was. Dit geheel leverden leuke taferelen op. In het donker is het namelijk erg lastig om diepte in te schatten. Daardoor was het zeker op het begin erg wennen.

Het toernooi vonden we om verschillende redenen zeer geslaagd. Het was weer erg gezellig en dat blijft belangrijk. Maar ook door de grote opkomst kunnen we het geslaagd noemen. Normaal is het in de kerstvakantie erg rustig maar nu waren alle banen vol. Maar wat we ook erg mooi vonden, was dat het georganiseerd was door iemand van buiten het bestuur. Anjo, bedankt voor de organisatie! Top! Volgend jaar gaan we het zeker weer organiseren.

Omdat het donker was, hebben we helaas weinig foto's. Maar de winnaar van het geheel was Lisette. Annie en Marten wonnen prijzen uit de grabbelhoed. Fijne jaarwisseling.