Agenda

Geen weer te geven evenementen

Star-toernooi geslaagd bij BC de Valken

Op zaterdag 30 juni werd het Star toernooi georganiseerd bij Badmintonclub de Valken. Het Star toernooi is een afsluiting van het seizoen. De jeugdgroep speelde een ouder-kind toernooi en gelijktijdig speelde de senioren een klutstoernooi. Dit alles werd begeleid door de trainer Siegfried.

Ondanks het warme weer, was de opkomst en de sfeer goed. Elke wedstrijd duurde ongeveer 10 minuten. Punten van elke partij werden opgeteld en daaruit kwam de winnaar naar voren. Bij de jeugd was de 1e plaats voor Sanne, de tweede plaats voor Julia en als derde eindigde Rahimu. Alle ontvingen een mooie beker en de ouder een reep chocolade.

Bij de senioren had Marion de hoogst punten. Daarnaast ontvingen ook Kees en Alwin een boeket bloemen van Star bloemengroothandel. Verder ontvingen alle deelnemers een mooie sleutelhanger van de club. Na afloop bleef het gezellig. De jeugd kreeg een snack en drankje naar keuze in de kantine van de Terp. Voor de senioren was een BBQ georganiseerd. Een mooi afsluiting van het seizoen. 

Bondscompetitie 2018-2019

Het is nog zomer maar de voorbereidingen van het nieuwe seizoen zijn al lang weer van start.

De indeling van de competitie vind je hieronder:

Ook dit jaar hebben wij weer 3 teams actief in de bondscompetitie.

 

team1: divisie 7

team2: divisie 8

team3: divisie 9

Jeugdclubkampioenschappen 2018

Zes weken geleden starten we met de clubkampioenschappen van 2018. In deze zes weken moest iedereen 4 wedstrijden te spelen. Vele wedstrijden waren spannend, de kinderen waren aan elkaar gewaagd. Zo waren er veel driesetters nodig. En ook deze waren vaak alle drie reuze spannend. Zo speelden Rahimu tegen Chris sets van 19-21, 21-19 en 16-21. Elin en Sanne samen tegen Jet en Chris sets van 21-23, 21-10 en 21-19. Bij Max en Cederik waren de set uitslagen: 13-21, 23-21 en 19-21. En dan Justin en Rowena: 21-10, 19-21 en 17-21. Rowena wint de wedstrijd, maar Justin heeft meer punten! Het is duidelijk de hele groep heeft hard gewerkt en goed gestreden en dus een mooie medaille verdient met dit keer een olympisch lint. 

En dan de uitslag. Van de vier wedstrijden heeft niemand alle vier de wedstijden gewonnen. Zes kinderen hebben 3 wedstrijden gewonnen; maar er waren slecht 3 bekers te winnen. Er is dus ook gekeken naar het aantal gewonnen en verloren sets. En zo eindigde op de zesde plek Cederik, op de vijfde plaats Joris en op de vierde Lynn. Alle drie staan zij dus net naast het podium.

En dan de bekers.. 

De derde plaats is voor Britt met 6 gewonnen sets en 2 verloren sets.

De tweede plaats is voor Rowena met 7 gewonnen sets en 3 verloren sets.

En de clubkampioen van 2018 is Julia. Met 7 gewonnen sets en slechts 2 verloren sets was zij dit jaar de beste.

Allemaal van harte gefeliciteerd!

Jeugdclubkampioenschap 20181e Prijs
De winnaarsAftreden voorzitter Peter

Afgelopen maandag was het dan zover, Peter is officieel afgetreden als voorzitter.

Peter, bedankt voor je inzet de afgelopen jaren! Gelukkig kwam hij met goed nieuws, want hij blijft gezellig langskomen aan de bar en blijft ook nog eens actief meedoen in de feestcommisie samen met Arjan! Ik hoop persoonlijk dat hij soms nog mee wil blijven denken over de website, onder het genot van een lekker drankje!

Nu is de voorzittershamer overgedragen aan onze nieuwe voorzitter: Richard. Heel veel succes met je nieuwe rol binnen het bestuur, doe er wat moois mee en uiteraard veel succes!