Agenda

  • 21.05.2018 - 2e Pinksterdag, Geen badminton
  • 28.06.2018 - Laatste speelavond

Voorjaarscompetitie 2018

Dit jaar gaat de Valken weer met diverse teams van start in de voorjaarscompetitie.  Hieronder vind je de links van de teams naar de verschillende competities waar ook het rooster/indeling van het team is te vinden.

Het jeugd en damesteam spelen via de bond.

Ons herenteam speelt dit jaar weer via de regionale recreanten competitie (RCZ)

 

Jeugdteam:

https://www.toernooi.nl/sport/teammatches.aspx?id=5569F264-C742-435C-BB1B-CEF12F6807AF&tid=243

 

Herenteam:

https://www.rczbadminton.nl/schemas#   selecteer hierna 2017/2018  en herencompetitie

 

Damesteam:

https://www.toernooi.nl/sport/teammatches.aspx?id=5569F264-C742-435C-BB1B-CEF12F6807AF&tid=345

 

Valken team 2 kampioen

Team 2 bestaande uit: Rik, Johan, Richard, Marion en Diane zijn dit jaar kampioen geworden in de najaarscompetitie van de regio! Het team speelde in de 6e klasse en heeft tegenstanders als Dynamo, BC Hillegom, Tiaq, BC Wassenaar, BKN, BBS en BC Katwijk gehad.

Op 15 september speelde ze de eerste wedstrijd. Deze eindigde in een gelijkspel. Maar daarna ging het voorspoedig. Tot de laatste wedstrijd bleef het spannend. Om gegarandeerd op de 1e plaats te blijven staan moesten ze afgelopen donderdag met 8-0 winnen tegen BBS. Het ware pittige wedstrijden, maar desalniettemin hebben ze aan de eis voldaan en gewonnen met 8-0.

In totaal heeft het team heeft 10 wedstrijden gewonnen, 2 gelijk gespeeld en 2 verloren. Met 81 punten eindigde ze als eerste in de poule en mogen ze zich kampioen noemen!

Gefeliciteerd en succes in de 5e klasse.

 

Valken 2 gaat goed!

Team 2 bestaande uit: Rik Schepers, Johan Binnendijk, Richard Binnendijk, Marion Spies en Diane Lagendijk zijn nu halverwege het competitieprogramma van de najaarscompetitie. Het team speelt in de 6e klasse en heeft tegenstanders als Dynamo, BC Hillegom, Tiaq, BC Wassenaar, BKN, BBS en BC Katwijk in de poule. Op 15 september speelde ze de eerste wedstrijd. Deze eindigde in een gelijkspel. Maar zoals nu blijkt was dat een ‘warming-up’ wedstrijd. De eerstvolgende 7 wedstrijden hebben zij allen gewonnen! Nu staat het team dan ook bovenaan in de poule met 52 punten uit 8 wedstrijden. We hopen dan ook dat het team de komende wedstrijden dit vol kan blijven houden, dan komt het kampioenschap in handbereik!

Hou de uitslagen van dit team in de gaten op toernooi.nl

Aftreden voorzitter Peter

Afgelopen maandag was het dan zover, Peter is officieel afgetreden als voorzitter.

Peter, bedankt voor je inzet de afgelopen jaren! Gelukkig kwam hij met goed nieuws, want hij blijft gezellig langskomen aan de bar en blijft ook nog eens actief meedoen in de feestcommisie samen met Arjan! Ik hoop persoonlijk dat hij soms nog mee wil blijven denken over de website, onder het genot van een lekker drankje!

Nu is de voorzittershamer overgedragen aan onze nieuwe voorzitter: Richard. Heel veel succes met je nieuwe rol binnen het bestuur, doe er wat moois mee en uiteraard veel succes!