Agenda

Geen weer te geven evenementen

Badminton in blacklight

Op maandag 11 maart organiseerde Badmintonclub de Valken een avond badmintonnen in blacklight voor zijn leden. Dit was mogelijk gemaakt door het Rabowensenfonds. Door het bedrag wat de club ontving konden alle materialen aangeschaft worden. Banen werden afgeplakt met reflecterende tape, de netten waren met reflecterend touw gemarkeerd en de blacklight verlichting in alle hoeken van de zaal neergezet. En uiteraard waren er reflecterende shuttles aanwezig. Bij de jeugdgroep was het een grote drukte. Alle leden waren aanwezig, waardoor er beurtelings een paar kinderen even op de bank moesten zitten. Helemaal niet erg, zo konden ze mooie filmpjes maken met hun telefoon. Na 20.00 waren de senioren aan de beurt. Er werden 5 wedstrijden van 15 minuten gespeeld. Ook hierbij was het enthousiasme groot. De clubshirts zijn wit en reflecteerde goed. Echter hadden enkele leden bewust een donker shirt aangetrokken, om juist niet gezien te worden. Dit maakte het extra moeilijk om tegen te spelen. Er is veel gelachen en sportief gespeeld. Het was een geslaagde avond, die zeker nog een x herhaald zal worden. 

 

 

Rabobank Wensenfonds schenkt BC de Valken 1740 euro!

Tijdens de avond van Katwijk op dinsdag 29 januari werden de winnaars van het Rabobank Wensenfonds bekend gemaakt. Boven verwachting ontvingen we deze avond een bedrag

van 1740 euro! Binnenkort zullen we hier trainingsmateriaal en materiaal voor een ‘glow in the dark’ toernooi van aanschaffen. Alle mensen die op onze badmintonclub gestemd

hebben willen we dan ook hartelijk bedanken!

 

Valken 1 wedstrijd tegen Heemskerk 4

 

Zondagochtend stond er weer een  wedstrijd gepland voor team 1 van de Valken. Dit keer moesten wij vroeg aanwezig zijn in Uitgeest.

Waar zegt u?  Maar de titel zegt Heemskerk. Juist wij dachten hetzelfde.

Voor team 1 was dit de verste tegenstander. 45 min rijden maar zondagochtend 9:30 valt dat best mee.

Met gemiddeld 150kmpu scheurde wij naar Uitgeest en waren wij ruim op tijd aanwezig. Zo vroeg zelf dat wij gewoon nog een bakje koffie konden nuttigen.

Dit bleek een goeie zet te zijn voor ons team. Vol cafeïne en energie stonden wij te stuiteren op de baan (te zien in de foto's)

 

Goed te zien dat de extra cafeïne ons een goede actieve houding gaf. Nee helaas beide heren hadden de racket op half en kwart voor zeven.

Gelukkig werd deze wedstrijd wel gewonnen in twee sets.

De volgende wedstrijd is altijd de damesdubbel. Werkt de extra sterke espresso bij de dames wel?

Het antwoord "Ja!" 

Kijk de actieve houding. Het vuur in de ogen (moeilijk te zien op de foto maar die was er!)  zo moet het. Daar kunnen de heren nog iets van leren.

Ook deze wedstrijd werd in twee sets gewonnen met 21-19 en 21-18

Het eindresultaat van deze uitwedstrijd van 7-1 voor de Valken.

 

Hoe doet team 1 het nu in de competitie zie ik je vragen:

Zeker niet slecht. De wedstrijd tegen Heemskerk moet nog verwerkt en team 1 staat dan op 35 punten met 4 wedstrijden gewonnen , 1 gelijk en 1 verloren.

Er moet nog 2x gespeeld worden tegen Floriande. Wij zijn benieuwd!

De actuele standen vind u hier en het wedstrijdschema hier

Bondscompetitie 2018-2019

Het is nog zomer maar de voorbereidingen van het nieuwe seizoen zijn al lang weer van start.

De indeling van de competitie vind je hieronder:

Ook dit jaar hebben wij weer 3 teams actief in de bondscompetitie.

 

team1: divisie 7

team2: divisie 8

team3: divisie 9

H Star

Hoofdsponsor

read more

Flamingo Flowers

Shuttle sponsor

read more

Maarten de Mol

Sponsor

read more

Hoekstra Wheels

Sponsor

read more

Timmers

Sponsor

read more