Badmintonclub de Valken is een vereniging waar sport en gezelligheid prima samen gaan. De meeste leden spelen recreatief, maar het is ook mogelijk om mee te spelen in de bondscompetitie van de Nederlandse Badminton Bond. (NBB). Wanneer het spelen bij onze vereniging je leuk lijkt mag je vrijblijvend een paar keer komen kijken en meespelen. Inschrijfformulieren zijn in de zaal aanwezig.

Senioren

De speelavonden zijn op maandag- en donderdagavond van 20.00 uur tot 23.00 uur. Op maandagavond is een trainer aanwezig. Hij geeft van 20:00 - 21:00 training aan de recreanten en van 21:00 - 22:00 aan de wedstrijdspelers/gevorderden. Hiervoor wordt een bijdrage gevraagd. Natuurlijk kan je altijd een keer vrijblijvend proberen.

De kosten per jaar:

  • lidmaatschap € 185,-
  • Trainingsbijdrage € 46,- (ongeveer 30 trainingen)
  • bijdrage competitie € 15,-

Bij het aanmelden als lid vragen we de leden een voorkeurs speelavond op te geven. Onder voorbehoud kunt u namelijk als lid van de vereniging gebruik maken van beide speelavonden. Wanneer de vereniging echter te veel leden telt om allen beide avonden te kunnen komen badmintonnen, kan het zijn dat er wordt besloten terug te gaan op het spelen van 1 speelavond.

Jeugd

Jeugd van 7 tot en met 18 jaar speelt kunnen op de maandagavond badminton. Van 19.00 uur tot 20.00 uur zijn begeleiders aanwezig die je wegwijs maken met het badmintonspelen. 

Jeugdleden tussen 14 en 18 jaar krijgen de mogelijkheid (in overleg) te kiezen voor het spelen tijdens de jeugdtijden of tijdens de volwassenen tijden. Bij de laatste vallen ze in de categorie aspirant senior.

De kosten per jaar:

  • Jeugdleden € 104,-
  • Aspirant senioren € 138,-
  • Bijdrage competitie € 15,-

Let op: bij interesse om mee te spelen bij de jeugd, graag bij de jeugdbegeleiding vragen naar de beschikbaarheid. Dit in verband met de drukte bij de jeugd  

Tijdelijk lidmaatschap / huren baan

Het is ook mogelijk om een tijdelijk lidmaatschap te nemen aan het einde van het seizoen, zodat u nog langer kan doorspelen wanneer uw eigen club bijvoorbeeld al begonnen is met een zomerstop. Dit lidmaatschap eindigt altijd in juli. Voor uitzonderingen / meer informatie, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Vragen?

Voor vragen kun je terecht via het email-adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kunt u tijdens een speelavond 1 van de bestuursleden aanspreken.

H Star

Hoofdsponsor

read more

Flamingo Flowers

Shuttle sponsor

read more

Maarten de Mol

Sponsor

read more

Hoekstra Wheels

Sponsor

read more

Timmers

Sponsor

read more